Zaloguj się aby szybciej zarządzać swoimi ogłoszeniami. Kliknij tutaj jeśli nie masz jeszcze konta.

Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym). Firmowe

2 miesiące temu Usługi i firmy Zielona Góra   58 wyświetleń
Lokalizacja: Zielona Góra
Cena: -- zł

Najlepszymi najzdrowszym urządzeniem do biesiadowania jest piec do pizzy.Wewnątrz domu może być zamontowany w salonie w obudowiekominkowej, także w pomieszczeniu kuchennym. Posiada bardzo dobrąizolację cieplną, więc może być posadowiony bezpośrednio nablacie kuchennym lub wbudowany w ciąg mebli. Z podstawą i kółkamimoże być użytkowany na balkonie, tarasie, w altanie, jako wolnostojący w ogrodzie. Bardzo łatwo daje się przestawić, dziękikółkom. Można go przewieźć na imprezę w inne miejsce. Dostępnyjest w wielu wielkościach komory pieczenia. W najmniejszym możnaupiec jednorazowo jedną pizzę, w największym 5 sztuk, a w wersjiprofesjonalnej (dla pizzerii, cateringu) nawet 8 sztuk naraz lub 8 kgchleba. Charakteryzuje się rewelacyjnie krótkim czasem rozruchu.Już po 15-20 minutach od rozpalenia można go z powodzeniemużytkować. Jedną pizzę piecze 1,5 minuty. Trzeba więc mocno sięuwijać, by nawet najmniejszy z tych pieców efektywnie wykorzystać.Każdy piec do pizzy, dzięki opatentowanej technologii FornInox,jest doskonałą maszyną do gotowania i pieczenia. Krótko pozakupie, można z nim natychmiast ucztować. Rozpalanie i obsługajego, w porównaniu do tradycyjnego pieca chlebowego murowanego przezzduna, jest banalnie prosta, łatwa i przyjemna. Nawet największylaik i amator w krótkim czasie staje się profesjonalistą. Dziękizastosowaniu innowacyjnej technologii wykonania, pieczenie igotowanie w nim jest łatwiejsze od użytkowania zwykłego grilla. Wporównaniu do murowanego pieca chlebowego spala o 2/3 mniej opału,a uzyskuje dużo wyższą temperaturę. Jest bardzo ekonomiczny iwydajny. Niezastąpiony do przygotowywania całych kilku daniowychobiadów i kolacji. Żadne inne kuchenne urządzenie grzewcze niejest w stanie przygotować tak wysublimowanych i subtelnych smakówróżnych potraw, przyrządzić tak aromatycznych, kruchych,delikatnych i soczystych mięs, czy pysznego wyrośniętego pieczywa,delikatnego w środku, a jednocześnie o przypieczonej smakowitejskórce. Cała tajemnica tkwi w potrójnym oddziaływaniu energii nate potrawy w postaci promieniowania, przenikania i konwekcji. Topotrójne oddziaływanie występuje tylko w piecu do pizzy. Opalaniedrewnem nadaje potrawom niepowtarzalny smak i aromat, a potrawyzachowują większość właściwości odżywczych. Dziękispecjalnym przystawkom, można w nim nawet grillować wszystko, cotylko się da. Nie ma praktycznie potrawy, której nie udałoby sięw nim przyrządzić. Piec do pizzy, posiadając te wszystkie walory,sprawia, że magiczne chwile z rodziną i przyjaciółmi są jeszczebardziej wyjątkowe. Jeżeli już go mamy w domu, to wtedy każdaimpreza stanie się automatycznie wyśmienitą ucztą. Smakołykiwydobywane z pieca do pizzy zachwycą bez wyjątku każdegouczestnika biesiady i na zawsze zakodują mu się w pamięci. Zapotrawami z pieca do pizzy przepadają wszystkie dzieci. Bardzochętnie przygotowują sami swoje autorskie potrawy, a nawet chcąmieć udział w obsłudze pieca. To zabawa dla wszystkich. Do każdegopieca do pizzy można zakupić w opcji oprzyrządowanie i akcesoriado obsługi pieca i do sprawnego przygotowywania potraw, w tymmobilne platformy, na których znajduje się praktyczne kompaktowewyposażenie kuchni.

Corazwiększe uznanie w pizzeriach i u prywatnych osób zdobywają gazowepiece do pizzy. Są wygodniejsze i czystsze w użytkowaniu; niewytwarzają dymu, tylko rozsiewają wokół siebie aromat gotowanychi pieczonych potraw. W ciasnej zabudowie są mniej uciążliwe dlaprzewrażliwionych sąsiadów, utyskujących na rozchodzący się pookolicy dym (nawet aromatyczny). Bez użycia zapałek, włącznikiempiezoelektrycznym, można je szybko uruchomić, pokrętłemregulować wygodnie ich mocą, bardzo szybko wyłączyć. Sąkompaktowe, lekkie i wydajne. Każdy gazowy piec do pizzy możnaszybko i bardzo łatwo przekształcić w tradycyjny piec opalanydrewnem, gdy tylko przyjdzie nam na to ochota. Specjalną przykrywkązakrywamy palniki gazowe, rozpalamy drewno i po kilkunastu minutachpieczemy lub gotujemy na aromatycznym drewnie. Tego typu uniwersalnepiece są zarówno amatorskie jak i w pełni profesjonalne do użytkukomercyjnego. Nigdy nie wiadomo, jaki rodzaj pieca będzie nam wdanej chwili potrzebny. Szczególnie dotyczy to firm świadczącychusługi cateringowe na wyjeździe. Nie wszędzie można użyć piecado pizzy na drewno, a on jeden zastępuje nam kilka różnychurządzeń gastronomicznych i do tego w najlepszej formie.

Dlaosób, które nie chcą, aby potrawy miały kontakt z dymem, ajednocześnie chciałyby ucztować tak smakowicie jak z piecemchlebowym, jest piecopiekarnik na drewno, który można montować wkuchni, salonie, jak i użytkować na zewnątrz w postaci mobilnejkuchni. Jego palenisko z widocznym ogniem opalane jest drewnem,natomiast komora gotowania i pieczenia oddzielona jest fizycznie odniego. Komora ma trzy poziomy, które możemy użytkowaćjednocześnie. Na najniższym ceramicznym pieczemy pizzę, a napozostałych dwóch poziomach inne potrawy. Piecopiekarnik maelektryczny termoobieg, który ułatwia szybkie i równomierneopiekanie potraw. Posiada wewnętrzne oświetlenie. Jest uniwersalnymurządzeniem kulinarnym dla amatorów i profesjonalistów.

Więcejtel. 683273341, 606756498 i na www.salonsobkowiak.pl